Cautare

17868 de rezultate pentru "papa francisc face declarartii" (4.18 secunde)
Cum sa anunti in aprilie o campanie cu termen final in 30 septembrie, cind nu stii cine o face, cum o face, cind o face, de ce o face.
Consultarea pentru tratament a unui specialist cu experienta in tratamentul schizofreniei il poate ajuta pe pacient sa invete noi cai de a face fata simptomelor si astfel cresc sansele de a avea o viata productiva si fericita.
- Si cum as fi putut face asta? ... Peste alte 5 minute, in capatul scarilor isi face aparitia un nou coleg in civil, cu proportii oarecum asemanatoare cu cele ale ghidului de la Sectia 14.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
Esti o persoana creativa si acest lucru te face sa iti doresti un alt mediu pentru a valorifica aceasta calitate. ... Desi ai avut o lunga perioada probleme din punct de vedere sentimental, in aceasta saptamana cunosti pe cineva care te face sa uiti de experientele anterioare.
Sambata va fi pierduta, dar cel mai rau dintre toate, ruda ta mai tanara nu va aprecia toate aceste eforturi si va face tot cum il taie pe el capul.
De asemenea, in cazul in care face tratament cu insulina, inainte de a face sport, nivelul glicemiei trebuie sa fie cel putin 100 mg/dl.
Adesea avem de-a face cu fenomene ce se petrec in atmosfera terestra, cum ar fi meteorii, astri foarte stralucitori etc., sau cu obiecte de origine pamanteana (reintrari de sateliti in atmosfera terestra, avioane etc.).
Apoi a plecat la Sheffield, pentru a face si alte specializari din neurochirurgie.
Fizicianul spune ca nu este vorba de minuni - pentru ca minuni face numai Dumnezeu -, ci de o realizare stiintifica, mai ales in ultimii ani, de cand dispune si de aparatura de biorezonanta.
A demonstrat ca Traian Basescu si PD sunt izolati pe scena politica si am convingerea ca noul guvern va da dovada de stabilitate, coerenta si va face pasii care ne trebuiau catre Uniunea Europeana", ne-a declarat senatorul Puiu Hasotti.
"Stiu si ei ca nu pot face nimic cu aceasta motiune" "Pentru a depune motiunea de cenzura au nevoie de un numar minim de voturi, pe care nu il pot obtine.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a declarat, miercuri, ca panica "te face sa cobori din Dealul Cotrocenilor si sa calci Constitutia in picioare, live, la televizor". ... "Ce altceva te face sa arunci cu noroi toata ziua in Sorin Oprescu in cele mai josnice moduri?
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader.
Daca s-ar face un sondaj de opinie in randul locuitorilor din Drobeta Turnu Severin, referitor la marile probleme ale orasului, probabil ca majoritatea s-ar gandi la infrastructura urbei.
Procedurile greoaie si pasii obligatorii ce trebuie urmati vor face ca primele blocuri sa intre in program, cel mai probabil, anul viitor. ... Autoritatile locale se plang si de faptul ca in Dolj exista doar patru firme care pot face auditul energetic. ... Se face auditarea energetica a constructiei.
Prin decizia 601, judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca revocarea presedintelui Senatului se poate face in doua conditii:
"E ceva ce nu-mi face neaparat placere si nu e nici un lucru cu care vreau sa ma laud, dar cred ca vom face acest compromis de a discuta cu parlamentari ai puterii care sunt dispusi sa sustina motiunea de cenzura si a le acorda calitatea de membru PSD.
Liderii USL au aratat duminica, la o conferinta de presa comuna, ca se impune, in actualele conditii, schimbarea premierului Emil Boc, iar daca acest lucru nu se va face, ei vor face tot ceea ce le sta in putere ca sa obtina schimbarea acestuia de la Palatul Victoria.
google-analytics.com